fyaka tour

Aktivni hedonizam – malo vožnje biciklom, malo pješačenja, puno dobre hrane i vina – dostizanje uzvišenog stanja uma i tijela u kojem ne postoje niti jučer niti sutra, već samo sada i ovdje

DJI_0239

aktivni hedonizam

fyaka tour

cijena: na upit

 • 3 - 6 dana
 • podgora I OKOLICA
 • akTIVNI HEDONIZAM
 • 3* / 4 *
 • 4 - 45

Aktivni hedonizam najbolji je opis ovog aranžmana. Malo vožnje biciklom, malo pješačenja, puno dobre hrane i vina – dostizanje uzvišenog stanja uma i tijela u kojem ne postoje niti jučer niti sutra, već samo sada i ovdje. 

Kao ponosni domaćini povest ćemo vas slikovitim krajolicima Makarske rivijere i njezine grandiozne planine Biokovo koja obiluje bogatim biljnim i životinjskim vrstama i ima najljepši zalazak sunca na svijetu (ne vjerujte Hemingwayu). Upoznat ćete kršno i vinogradima rodno Zabiokovlje koje nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Šetnjom kroz stare dalmatinske zaseoke imat žete priliku upoznati pokojeg preostalog stanovnika, tradiciju i način življenja kakav je nekada bio. Vodimo vas i uz prelijepi kanjon smaragdnozelene Cetine gdje ćemo se spuštati sve do njenog ušća i povijesno bogatog grada Omiša. 

JEDNODNEVNI IZLETI

Aktivni hedonizam – malo vožnje biciklom, malo pješačenja, puno dobre hrane i vina – dostizanje uzvišenog stanja uma i tijela u kojem ne postoje niti jučer niti sutra, već samo sada i ovdje

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

aktivni hedonizam

Power of nature - Omiš

 • 1/2 dana
 • OMIŠ i OKOLICA
 • akTIVNI HEDONIZAM
 • 4 - 8
 • Izlet uključuje: transfer, bicikl, posjet sajmu u Zadvarju, ručak, ulaznica i licencirani vodič

Vodimo vas u istraživanje predivnog kanjona rijeke Cetine. Krenut ćemo s bicikliranjem od moćnih vjetrenjača, zaustavljamo se i istražujemo nadaleko poznati sajam antikvarijata i starih tradicionalnih zanata u Zadvarju, ručamo na rijeci u restoranu Radmanove mlinice i penjemo se na omišku tvrđavu odakle puca nezaboravan pogled za vječnu uspomenu.  

Utorak svakako rezervirajte za poludnevni izlet s nama. Naš cilj je pratiti rijeku Cetinu kroz njen prelijepi kanjon koji nikog ne ostavlja ravnodušnim. Nad kanjonom se izvijaju velike vjetrenjače koje, koristeći snagu vjetra, daju izvor energije malim zaseocima u kojima se ipak osjećate kao da je vrijeme stalo. Na tom mjestu će ujedno i biti početak naše vožnje. Ovaj izlet smo namjerno odlučili voziti s vama utorkom jer upravo tada, i to svaki tjedan, održava se lokalni sajam antikvarijata, starih zanata, raznih robnih dobara i životinja – definitivno događaj koji ne želite propustiti. Nakon uzbudljivog i živopisnog sajma krenut ćemo se spuštati prelijepim kanjonom u kojem će nas cijelim putem pratiti predivan krajolik kristalno čiste Cetine. Da bi bolje upoznali rijeku, u cijeni izleta je bogati ručak na samoj rijeci u poznatom restoranu Radmanove mlinice. Nakon ručka čeka nas šetnja predivnim starim gradom Omišom, poznatom po vještim gusarima, festivalu tradicionalnog klapskog pjevanja i tvrđavama od kojih ćemo imati priliku popeti se na jednu – Mirabelu sa koje puca prelijep pogled na cijelu Omišku rivijeru.

1MB_7864

aktivni hedonizam

Neretva valley EXPERIENCE

 • 1 dan
 • dolina neretve
 • akTIVNI HEDONIZAM
 • 4 - 8
 • Izlet uključuje: transfer, bicikl, kušanje lokalnih proizvoda, ručak, vožnja lađom, ulaznica za muzej i licencirani vodič

Čist zrak, vožnja biciklom,  jezera,  more, rijeka, delta Neretve, vožnja lađama, moderni muzej drevnih Rimljana i svježe ubrano voće – bez razmišljanja, idealan dan! 

Naša prva postaja će biti Baćinska jezera, predivan hidrografski fenomen, šest malih spojenih jezeraca od kojih, zanimljivo, jedno nosi ime Podgora. Idealna priroda za sportsko-rekreativne aktivnosti ili točnije, u našem slučaju, vožnja biciklom oko njih. Put će nas dalje voditi prema najvećoj luci Dalmacije – luci Ploče – kroz koju nas put vodi prema delti Neretve. Prolazimo kroz bogata polja mandarina, lubenica, maslina i ostalih kultura koja prehranjuju cijelu Hrvatsku i dobar dio Europe. Prolazeći kroz ovaj kraj vidjet ćemo puno kanala i tradicionalnih lađa koje su stoljećima ovih vrijednim ljudima bile jedino prijevozno sredstvo i koje su prenosile tone svježeg voća, povrća, ljudi i životinja. Nakon obilnog ručka imat ćemo priliku i voziti se u takvoj tradicionalnoj drvenoj lađi. Koliko je ovaj kraj bogat dokazuje i muzej Narona, izgrađen in situ drevnog rimskog hrama cara Augusta. Nakon posjeta muzeja opremu spremamo i preko Metkovića idemo prema Podgori, ali putem stajemo i kupujemo svježe neretvansko voće. 

772248

aktivni hedonizam

Explore Vrgorac

 • 1 dan
 • vrgorac i okolica
 • akTIVNI HEDONIZAM
 • 4 - 8
 • Izlet uključuje: transfer, bicikl, ručak na seoskom domaćinstvu, posjeta vinariji i kušanje raznih vrsta vina i licencirani vodič

Zajedno istražimo što se nalazi iza moćnog Biokova. Kroz rekreaciju prolazimo kroz stare zaseoke, ručamo tradicionalnu hranu spremljenu s puno ljubavi i kušamo najbolja vina ovog područja. Upoznajmo srednju Dalmaciju u potpunosti.

Dolaskom u Podgoru, kupajući se u kristalno čistom moru, gledajući na prelijepe bisere Brač i Hvar okrenete se, vidite moćno Biokovo i sigurno se zapitate što se nalazi iza te ogromne respektabilne planine. Možda golet, neko drugo more, a možda i prelijepa priroda, bogati nasadi, vinogradi, stari očuvani zaseoci i gastronomija koja vas vabi da dođete i kušate. Tu nastupamo mi, koji smo vas spremni kroz rekreaciju odvesti iza Biokova i zajedno s vama provesti nezaboravan dan. Obići ćemo stare zaseoke – predivni prikaz pučke arhitekture, života prije električne energije, brzih automobila, turizma i svega onog što nam je danas pri ruci i lako nabavljivo. Dolaskom u grad Vrgorac čeka nas predivan ručak na obližnjem domaćinstvu i kratko pedaliranje do posljednje stanice dana – vinarije Gašpar i kušanja 

1

aktivni hedonizam

Lakes, bike 'n' wine

 • 1 dan
 • imotska jezera
 • akTIVNI HEDONIZAM
 • 4 - 8
 • Izlet uključuje: transfer, bicikl, ručak na seoskom domaćinstvu, posjeta vinariji i kušanje raznih vrsta vina, ulaznica za jezera i licencirani vodič

Jeste li čuli za svjetske fenomene Crveno i Modro jezero? Nemojte guglati, dopustite nama da vam omogućimo pogled kojeg nikad nećete zaboraviti… i nije kraj, probat ćete najbolja jela i vina lokalnih obitelji – svjetske razine.

Možemo slobodno reći da smo jako sretni i privilegirani da se možemo baviti turizmom – prelijepom i jednostavnom gospodarskom granom čiji je cilj prije svega goste učiniti sretnima, zadovoljnima i ispunjenima uspomenama za cijeli život. Jedan od načina da to ispunimo je i ovaj predivni poludnevni izlet, tako blizu nas, a nudi sve što bi vas učinilo sretnim. Vožnjom biciklima obilazimo moćna svjetski poznata imotska jezera koja vas ostavljaju bez daha, prolazimo kroz grad i pijemo kavu u centru grada, u obližnjem etno-selu jedemo najukusnija jela imotske krajine, a nakon ručka obilazimo vinske putove i kušamo najkvalitetnija vina Dalmacije. 

drvenik-pogled-s-biokova

aktivni hedonizam

Million dollar view

 • 1 dan
 • Biokovo
 • akTIVNI HEDONIZAM
 • 4 - 8
 • Izlet uključuje: transfer na Biokovo, ulaznica, vino po izboru i licencirani vodič

Uz čašu vina pratimo sunce kako uranja u more, tamo iza Brača. Budite s nama na najljepšem vidikovcu na svijetu –  Biokovo, vino, zalazak sunca, uspomene…

Budite s nama na najljepšem vidikovcu na svijetu –  Biokovo, vino, zalazak sunca, uspomene…

1MB_0072

aktivni hedonizam

Makarska riviera with a bike

 • 1 dan
 • MAKARSKA RIVIJERA
 • akTIVNI HEDONIZAM
 • 4 - 8
 • Izlet uključuje: bicikl, ulaznica za muzej i licencirani vodič, mogućnost transfera do Podgore u povratku.

Uz pratnju vodiča u jutarnjim satima bicikliramo  Makarskom rivijerom. 

Prolazimo kroz turistička središta, uživamo u mirnom buđenju dana, gledamo kristalno čisto more, a u gustoj smo borovoj šumi. Posjećujemo Malakološki muzej, upoznajemo kulturu, pričamo vam priče, a vi uživate, sretni ste, fotografirate i nosite uspomene kući. 

najljepši dio dalmacije

LOKACIJA I DETALJI PONUDE

Ishodište ovog svih jednodnevnih izleta je Podgora, ribarsko dalmatinsko mjesto koje je izraslo u jedno od ljepših turističkih lokacija na ovom dijelu jadranske obale. Smješteno pod Bikovom s vrhom sv. Jure koji dominira iznad kristalno čistog mora, Podgora se nalazi u središtu iznimno predivne, raznolike i zanimljive regije koju karakterizira opreka između predivnih plaža, blizine najljepših dalmatinskih otoka, zelenog raja delte Neretve i, na prvi pogled, surovog, ali toplog i gostoljubivog bogatstva još uvijek turistički neotkrivene Dalmatinske zagore.

Podgora čistoća d.o.o., brend Touriffic
Ruđera Boškovića 20, 21327 Podgora
Registrirani pod brojem 257./2018.
tel. 021/625-244 mob. 099/529-2057

info@touriffic.hr

Svi navedeni podaci su okvirni i nisu obvezujući pa Vas molimo da nam se obratite za izradu konačne ponude.

galerija

najljepši dio dalmacije

LOKACIJA I DETALJI PONUDE

Ishodište ovog  paketa aktivnog hedonizma je Podgora, ribarsko dalmatinsko mjesto koje je izraslo u jedno od ljepših turističkih lokacija na ovom dijelu jadranske obale. Smješteno pod Bikovom s vrhom sv. Jure koji dominira iznad kristalno čistog mora, Podgora se nalazi u središtu iznimno predivne, raznolike i zanimljive regije koju karakterizira opreka između predivnih plaža, blizine najljepših dalmatinskih otoka, zelenog raja delte Neretve i, na prvi pogled, surovog, ali toplog i gostoljubivog bogatstva još uvijek turistički neotkrivene Dalmatinske zagore.

1. dan – dolazak u Podgoru i upoznavanje mjesta

2. dan – photo – hiking po Biokovu

3. dan – obilazak grada Vrgorca, posjeta poljoprivrednim gospodarstvima s pršutom i vinarijama

4. dan – obilazak omiškog kraja, uz program kušanja tradicionalne pite soparnik

5. dan – obilazak maslinika, posjeta uljari i kušaonici maslinovog ulja u Podgori

6. dan – slobodno vrijeme za razgledavanje Makarske i odlazak kući.

Aranžman uključuje:smještaj u hotelu 3* ili 4*

 • kompletni program
 • vodič (engleski + drugi jezici na upit)
 • prijevoz, bicikli, oprema

Podgora čistoća d.o.o., brend Touriffic
Ruđera Boškovića 20, 21327 Podgora
Registrirani pod brojem 257./2018.
tel. 021/625-244 mob. 099/529-2057

info@touriffic.hr

Svi navedeni podaci su okvirni i nisu obvezujući pa Vas molimo da nam se obratite za izradu konačne ponude.

galerija