ride LIKE A PRO

Za zaljubljenike u bicikliranje koji žele iskusiti kako je to biti profesionalac na tjedan dana i pritok upoznati neke od najljepših kutaka čarobne Dalmacije. Konačni cilj je osvajanje moćnog Biokova!

DSCF0960

Svatko je pobjednik, potrebno je samo odvažiti se! 

ride like a pro

cijena: na upit

  • 7 dana: tra. - lip. / ruj. - stud.
  • podgora I OKOLICA
  • CIKLOTURIZAM
  • 3* / 4 *
  • 6 - 10

Što je potrebno za savršeni odmor jednog biciklista? Blaga klima i predivni pejzaži srednje Dalmacije, dinamične staze, dobar trener i puno natjecateljskog duha! Vožnja prema ušću Cetine i Omišu, vožnja prema gradu Vrgorcu, kružna tura obroncima Biokova uz upoznavanje kršne Dalmatinske zagore i  ultimativni uspon biciklom na Biokovo na koji odlaze samo najuporniji i najbolji!

Povest ćemo vas u vožnju s pogledom na najljepši dio Jadranskog mora – Makarsku rivijeru, upoznat ćete ušće rijeke Cetine i poseban omiški kraj, vozit ćemo vas putevima moćne planine Biokovo, udisat ćete čist zrak kojim diše Dalmatinska zagora i pritom dobiti priliku i kušati neke od najboljih zdravih specijaliteta koje srednja Dalmacija može ponuditi. Zajedno ćemo u malom turističkom mjestu Podgori učiti o tehnikama vožnje, raditi na snazi i izdržljivosti, a program ćemo završiti ultimativnim izazovom, usponom na Biokovo, na vrh Sv. Jure, u kojem će se svaki biciklist natjecat protiv samo jedne osobe – samoga sebe! 

najljepši dio dalmacije

LOKACIJA I DETALJI PONUDE

Ishodište ovog sportsko-pustolovnog paketa je Podgora, ribarsko dalmatinsko mjesto koje je izraslo u jedno od ljepših turističkih lokacija na ovom dijelu jadranske obale. Smješteno pod Bikovom s vrhom sv. Jure koji dominira iznad kristalno čistog mora, Podgora se nalazi u središtu iznimno predivne, raznolike i zanimljive regije koju karakterizira opreka između predivnih plaža, blizine najljepših dalmatinskih otoka, zelenog raja delte Neretve i, na prvi pogled, surovog, ali toplog i gostoljubivog bogatstva još uvijek turistički neotkrivene Dalmatinske zagore.

1. dan – dolazak u Podgoru, upoznavanje i ocjena sposobnosti

2. dan – vožnja prema ušću Cetine i Omišu, cca 101 km

3. dan – kružna ruta prema Vrgorcu, cca 103 km

4. dan – cheat day koji ćemo posvetiti obilasku maslinika i posjet kušaonici maslinovog ulja i uljari za preradu u Podgori

5. dan – velika tura obroncima Biokova, cca 106 km

6. dan – DAN J – uspon na Biokovo

7. dan – odlazak kući

Aranžman uključuje:smještaj u hotelu 3* ili 4*

  • kompletni program treninga
  • vodiča/trenera (moguće i na stranim jezicima)
  • prateće vozilo
  • servis i održavanje bicikala i opreme

Podgora čistoća d.o.o., brend Touriffic
Ruđera Boškovića 20, 21327 Podgora
Registrirani pod brojem 257./2018.
tel. 021/625-244 mob. 099/529-2057

info@touriffic.hr

Svi navedeni podaci su okvirni i nisu obvezujući pa Vas molimo da nam se obratite za izradu konačne ponude.

galerija